Even voorstellen….

Welkom bij Switz, mijn praktijk als Reiki-beoefenaar en mentaliteitscoach. Mijn naam is Lourens en ik ben 47 jaar oud. Al bijna 3 jaar ben ik bezig met het verdiepen en bestuderen van coaching van de mindset, in combinatie met spirituele invloeden.

Na mijn bijna-doodervaring ben ik op zoek gegaan naar meer diepgang en betekenis in mijn leven. Ik besefte dat er meer was dan alleen het oppervlakkige en materiële. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om mijzelf te ontwikkelen als Reiki-beoefenaar en mentaliteitscoach, zodat ik anderen kan helpen bij hun eigen zoektocht naar diepgang en betekenis.

Als Reiki-beoefenaar kan ik u helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans. Ik kan u begeleiden bij het vrijmaken van blokkades in uw energiesysteem, zodat u zich beter voelt en in staat bent om uw zelfherstellend vermogen te activeren. Mijn behandelingen zijn zacht en ontspannend, en ik werk met u om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Als mentaliteitscoach kan ik u helpen bij het transformeren van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachtepatronen. Ik kan u begeleiden bij het ontwikkelen van een positieve, constructieve denkwijze, zodat u zich kunt richten op uw doelen en uw volledige potentieel kunt bereiken. Ik bied u praktische tools en technieken om uw zelfbewustzijn te vergroten en uw zelfvertrouwen te versterken.

Mijn aanpak als Reiki-beoefenaar en mentaliteitscoach is persoonlijk en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin u vrij kunt praten over uw gedachten en gevoelens, en waarin u zich gesteund en gemotiveerd voelt om veranderingen aan te brengen en uw doelen te bereiken.

Ik ben hier om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken en uw persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik u kan helpen bij uw eigen zoektocht naar diepgang en betekenis. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *