Wat is Reiki ….

Een Reiki-behandelaar is iemand die getraind is om energie te kanaliseren en door te geven aan een ontvanger door middel van zachte aanrakingen of handposities. De behandelaar werkt met de energiestromen in het lichaam van de ontvanger om blokkades en verstoringen op te lossen, en om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Een Reiki-behandeling is ontspannend en kalmerend, en kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verlichten van pijn en ongemak, het verbeteren van de slaap en het versterken van het immuunsysteem. Een behandeling kan zowel liggend als zittend plaatsvinden en duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten.

Als Reiki-behandelaar zal ik samen met u werken aan het verbeteren van uw algehele welzijn en balans. Ik zal u helpen ontspannen en u openstellen voor de helende kracht van Reiki, zodat u zich opnieuw kunt verbinden met uw innerlijke rust en kracht. Of u nu op zoek bent naar verlichting van lichamelijke klachten, emotionele onrust of gewoon meer ontspanning in uw dagelijks leven, ik ben hier om u te helpen.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs voor een Reiki-behandeling en ervaar de krachtige voordelen van deze eeuwenoude vorm van energetische genezing.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *